Árajánlat

Esküvői film készítésre

Superior esküvői film csomag

Éljétek át újra (és újra) életetek egyik legszebb napját…

A csomag ára: 640.000 Ft

Választható extrák

külön napi kreatív filmezés

Itt készülnek a legszebb snittek kettőtökről. Az esküvő napján is forgathatunk hasonlót amennyiben az időnk engedi, viszont aki különlegesebb felvételekre vágyik, annak mindenképp javaslom.
A lényege, hogy nem vagyunk időhöz és helyhez kötve. Lehet ez külső- belső helyszín, naplemente, zátony, bármilyen egyedülálló környezet, vagy szokatlan időpont.

140.000 Ft

Highlight film

Az elkészült esküvői filmetek legszebb pillanataiból egy 3-5 perces kisfilm is készül, amivel bármikor szebbé varázsolhatod az egész napodat... még ebben a rohanó világban is, amikor nincs sok időd filmet nézni 🙂
Egyszerűbben megoszthatod a közösségi médiában is.

100.000 Ft

Akinek már elkészült az esküvői filmje...

10/110000000 - csak ajánlani tudom! 🥰Boki profizusa zseniális. Az esküvőn a készülődés során végig figyelt arra, hogy a szobában jó hangulat legyen, a munka közben a szórakoztatásunkra is figyelmet fordított - ami egyébként nagyon jól oldotta a bennem lévő feszültségeket. Minden apró részletre odafigyelt. A felszerelése professzionális, a legmagasabb minőséggel dolgozik - öröm volt ezt látnom. Már a videó megtekintése előtt tudtam, hogy tökéletesen döntöttem, mikor őt választottam.
Rebeka & Attila
Engedd meg, hogy egy általam nagyon kedvelt filmből, az Óz, a csodák csodájából kiemelt kis idézettel kezdjek! “...képzeld el, hogy emlékezni fognak rád ezer évig! A dolgok, amiket csináltál, mikor éltél, átnyúlnak az időn és megérintek azoknak az embereknek az életét, akik még meg sem születtek. Ez egy álom! Ezért írnak az emberek könyveket, kezdenek vallást, találnak gyógymódot, indulnak elnöknek. De én....” ....én ezért kértelek fel Téged esküvői kisfilmünk elkészítésére! Azonnal éreztem azt az alkotás vágyat, a maximalizmust, ami valljuk be, hiába jóval másabb területen mozgunk, de mégis közös bennünk! Ennek az eredménye meg is lett! A kisfilmünk maradandó, gyönyörű emlék áradat az esküvőnk napjáról, amit bárkinek ha megmutatunk mosolyt csal az arcára, és boldogsággal telíti meg a szíveket! ...és ha majd gyermekeink megkérdezik mi is a legfontosabb az életben, akkor a szülői beszélgetés mellett, ha megnézik a kisfilmünket azonnal rájönnek! A szerelem, a szeretet, a tisztelet, a család és a barátok.... ezek gyönyörű egyvelege jellemzi, és járja át videónk összes filmképkockáját!
Orsi & Józsi
Bokival 2-3 éve találkoztunk egy nagyon jó barátunk esküvőjén. 🥰 Már ott nagy csodával figyeltük a munkásságát! Iszonyatos odafigyelés, kreativitás és profizmus jellemzi őt a végtelen nagy humora mellett 🤪🤪 Tudtuk, hogy ha nekünk egyszer esküvőnk lesz biztosan ő fogja megörökíteni a nagy napot! Hát így is lett. És amit alkotott az valami csoda! CSODA! 🥺😍 Az esküvőnk után pár héttel mikor megkaptuk a felvételeket újra élhettük azt a napot! Ledöbbentő, hogy mennyire vissza tudja adni az élményt egy videó. Szó szerint rázott a hideg minket és újra bőgtünk, nevettünk. 🥺🥰🤪 Olyan emberek, akik nem voltak jelen az esküvőn is így nyilatkoztak nekünk. Szóval csak hálálkodni és köszönetet mondani tudok!
Noémi & Dani
Boki is an outgoing, passionate, and talented videographer. We were attracted to his unique style and keen eye. I was not initially thrilled by the idea of a videographer, but he has made a believer out of me. His work is fantastic and we are very pleased with the result. Would be happy to recommend his exceptional service Teljesen elégedettek vagyunk az eredményel. A Boki tehetségesen elkapta a kis apró tökéletes pillanatokat, es szépen rögzítje a mi egyéniséget. Szívesen ajánlom. Nagyon szépen köszönjük Boki!
Xenia & Alex

Készen állsz rá, hogy leperegjen előtted életed egyik legszebb filmje?

Akkor itt az ideje, hogy felvedd velem a kapcsolatot 🙂

hungarian wedding award

A magyar esküvő szakma képviselőinek
és a Hungarian Wedding Award Academy tagjainak jelölései alapján
a bokistudio bekerült a 3 legtöbb jelölést kapott szolgáltató közé a 

Hungarian Wedding Award 2022
Hungarian Wedding Award 2023

„Együttműködés Díja”
Filmes, Cinematográfus

kategóriájában.